Nestlé Isosource Soy Energy Fibre Enterale sondevoeding – 500ml – 12 flessen

42,00 ( 44,52 incl. BTW )

Nestlé Isosource Soy Energie Fibre Enterale sondevoeding is een volledige energierijke sondevoeding op basis van sojaeiwit. Passend binnen een vegetarische leefstijl. Rijk aan energie, met vezels. Geschikt voor mensen met koemelkeiwitallergie. Dieetvoeding voor medische gebruik.

Artikelnummer: 4618K Categorie:
  • Vóór 12u00 besteld op werkdagen, is dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Nestlé Isosource Soy Energy Fibre Enterale sondevoeding

Nestlé Isosource Soy Energy Fibre Enterale sondevoeding is een volledige voeding, energierijk (1,5kcal/ml) met soja eiwit (29g/500ml) en oplosbare en onoplosbare vezels (7,5g/100ml).

Enterale dieetvoeding bij ondervoeding of risico op ondervoeding voor patiënten met een verhoogde energiebehoefte of een noodzakelijke beperking van de vochtbehoefte.

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken. Geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar. Geen geneesmiddelen of andere voedingsmiddelen toevoegen. Om een continue toevoer te behouden, is gebruik van een voedingspomp aanbevolen.

UHT Gesteriliseerd. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Gebruik

Gebruik en bewaarvoorschrift: Schudden voor gebruik. Ongeopend, bewaren op een koele en droge plaats. Na aanprikken, gebruiken binnen 24 uur. Na opening, hersluiten, in de koelkast bewaren en gebruiken binnen 24 uur.

Dosering

Aanbevolen dosering: 1000-1500 ml per dag als enige voedingsbron; ≥ 500 ml per dag als bijvoeding of volgens medische aanbeveling.