Swiffer wet citroen – 10 stuks

4,97 ( 6,01 incl. BTW )

wiffer heeft ook vochtige vloerdoekjes met een krachtig vuiloplossend schoonmaakmiddel dat het vuil van oppervlakken verwijdert en vasthoudt.

Artikelnummer: 000355 Categorieën: ,
  • Vóór 12u00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen België
  • 14 dagen retourgarantie
  • Keuze uit meer dan 5.000 producten
  • Beveiligde betaling

Beschrijving

Swiffer wet citroen – 10 stuks

Wie zegt dat Swiffer er alleen maar voor het droog schoonmaken is?

Swiffer heeft ook vochtige vloerdoekjes met een krachtig vuiloplossend schoonmaakmiddel dat het vuil van oppervlakken verwijdert en vasthoudt. Houd je vloeren schoon en laat ze heerlijk ruiken met een unieke schoonmaakvloeistof die hardnekkige vlekken, vuil en roet oplost en diep in het doekje opslorpt, zodat het schoonmaken van tegelvloeren of linoleum vanzelf gaat.

Om hardnekkige vlekken te verwijderen, kun je de kop omkeren en de vlekken schrobben met de groene schrobstrook.

Doordat hij zo dun is, kun je er plekken mee schoonmaken die je nooit kunt bereiken met andere vloerreinigingssystemen (onder banken, bedden, koelkasten en vaatwassers…). Ja, je Swiffer Vloerreiniger is zojuist een 2-in-1-reiniger geworden: gebruik met de droge doeken om het stof op te vangen en met de natte dweildoeken om schoon te maken! Ze kunnen zelfs veilig worden gebruikt op houten vloeren.

Gebruik de Swiffer Vloerreiniger vochtige vloerdoekjes niet op onbehandeld, geolied of geboend parket, en niet op onbehandelde natuursteen of tapijten.