Loading...

Blauwe detecteerbare pleisters – 100st

Artikelnummer: Kies eerst een optie Categorieën: ,

7,929,12

Wissen
Loading...

Beschrijving

Deze elektromagnetisch blauwe detecteerbare pleisters voldoen aan de HACCP, IFS en BRC standaard en zijn speciaal ontworpen om niet in de voedselketen terecht te komen.

De blauwe detecteerbare pleisters zijn gecoat met een medische, hooghechtende lijm, waardoor ze het meest betrouwbare merk op de markt zijn.

Door de bijzonder goede kleefkracht blijven ze goed op hun plaats in moeilijke werkomstandigheden zoals in de voedingsindustrie en grootkeuken.

Als een professionele gebruiker zich verwondt moet hij zichzelf snel en gemakkelijk kunnen verzorgen zodat hij ongehinderd verder kan werken. De moeilijke werkomstandigheden in de voedingsindustrie, de horeca, catering en grootkeukens zorgen ervoor dat de pleister zeer goed moet kleven aan de huid, een lange tijd op zijn plaats moet blijven en uiteindelijk ook eenvoudig terug te verwijderen is.

De kleefstof bestaat uit synthetisch rubber, een hypo-allergene kleefstof die de kans op huidirritatie tot een minimum beperkt.

Door gebruik te maken van een hotmelt technologie zijn we in staat de hypo-allergene kleefstof in lijntjes aan te brengen op de drager. Door tussen de lijnen kleefstof ruimte vrij te laten zorgen we ervoor dat de huid extra kan ademen. Bovendien is het hierdoor gemakkelijk de pleister op een zachte manier terug los te maken.

De blauwe kleur zorgt ervoor dat ze snel opgemerkt worden indien ze toch zouden loskomen.

De pleisters zijn blauw omdat er van nature uit bijna geen voedsel bestaat dat blauw is. Zo vallen de pleisters onmiddellijk op en kunnen ze snel uit het voedselcircuit verwijderd worden.

Een aluminium strip onder het wondpad zorgt ervoor dat ze door metaaldetectoren uit het productieproces gehaald kunnen worden.

In de levensmiddelenindustrie is het van het grootste belang dat er geen voedselvreemde bestanddelen in de voedselketen terechtkomen.

Hiervoor bevatten de detecteerbare pleisters een aluminium strip van 5gr/m² tussen het wondpad en de drager. Deze aluminium strip zorgt ervoor dat indien een pleister in het voedsel zou terechtkomen, dit automatisch wordt opgemerkt door de metaaldetector en zo onmiddellijk verwijderd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blauwe detecteerbare pleisters – 100st” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanverwante producten

-

Add another Row