Loading...

Polar Ignite 2 – het slimme fitnesshorloge met gps

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

229,83

Black Pearl
229,83
Champagne
229,83
Rose Gold
229,83
Wissen
Loading...

Beschrijving

Polar Ignite 2 – het slimme fitnesshorloge met gps

Polar Ignite 2 is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde gps. Met zijn slimme functies helpt hij je om gezonde gewoontes vol te houden en je grenzen op een veilige manier te verleggen.  Dit fitnesshorloge met touchscreen is de ideale partner bij je work-outs en begeleidt je naar een evenwichtiger leven. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle uitvoeringen: parelzwart, goud en champagne, roségoud en roze.

Persoonlijke begeleiding

Polar focust met de Ignite 2 op persoonlijke begeleiding. De Fitspark™ functie biedt je elke dag kant-en-klare work-outs en advies om je work-out uit te voeren op basis van de gegevens die het van jou krijgt en je actuele fitheidsniveau. Hoe meer je de Polar Ignite 2 gebruikt, hoe accurater het advies zal zijn. Met het Running program stel je je persoonlijke hardlooprecords scherper dankzij een gepersonaliseerd trainingsplan.
Bij trainen mag ook het rusten en ontspanning niet uit het oog verloren worden. Aan de hand van de Nightly Recharge™ herstelmeting ontdek je hoe je lichaam herstelt van de dag tijdens de nacht. Met de Serene™ ademhalingsoefening onstpan je lichaam en geest aan de hand van diepe ademhaling.

Met Polar Ignite 2 en Polar Flow komen je data tot leven

Volg je hartslag tijdens een training, ontdek hoeveel calorieën je hebt verbrand en bekijk achteraf een samenvatting van je work-outs. Polar Ignite 2 biedt dankzij de Polar Flow app uitgebreide functies voor trainingsanalyse met statistieken, voortgangsrapporten, een automatisch trainingsdagboek, en zo veel meer. Zo bereik je vlotter je trainingsdoelen.

Volg je loopsessies, wandelingen en ritten

Dit fitnesshorloge is een prima trainingspartner voor hardlopen, fietsen en andere outdoortrainingen: de ingebouwde gps van de Polar Ignite 2 volgt je snelheid, afstand en route.

Geavanceerde technologie en handige features

Je afspeellijst en het muziekvolume bedien je eenvoudig op je horloge. Je blijft verbonden dankzij meldingen van je smartphone op je Polar Ignite 2. Dankzij de actuele weersinformatie en een tweedaagse voorspelling kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je outdoor trainingen. De energiebesparende opties op je horloge zorgen dat je tot 100 uur kan trainen.

Wat vind je in de verpakking?

 • Polar Ignite 2 fitnesshorloge
 • 2 horlogebanden: maat small en maat medium/large (polsomtrek 130-210 mm)
 • USB-kabel voor opladen en datasynchronisatie
 • gebruiksaanwijzing
 • informatienota

Technische kenmerken van de Polar Ignite 2

 • afmeting: 43 x 43 x 8,5 mm
 • gewicht: 35 g met horlogeband, 21 g zonder horlogeband
 • touchscreen kleurenscherm geactiveerd door beweging met omgevingslichtsensor. Resolutie 240 x 240. Lens van Dragontrail glas.
 • Krachtige herlaadbare Li-pol batterij met batterijduur tot 20 uur in trainingsmodus of tot 5 dagen in horlogemodus met continue hartslagmeting. Met de energiebesparende opties gaat de batterij tot 100 uur mee.
 • materiaal: behuizing van polymeer versterkt met glasvezel. Roestvrijstalen kast en knop. Horlogeband in silicone met roestvrijstalen gesp.
 • Ingebouwde gps (A-gps voor snelle fixtijden), Bluetooth Low Energy.
 • Waterbestendig tot 30 m, geschikt voor zwemmen
 • Standalone modus: kan worden gebruikt zonder andere apparaten of verbindingen. Om toegang te krijgen tot alle functies en meer uitgebreide gegevensopslag connecteer je de Polar Ignite 2 met de gratis Polar Flow app en webservice.

 

Add another Row