Loading...

Glijzeil in polyamide 110 x 70 cm

Artikelnummer: 150342 Categorieën ,

68,45

Loading...

Beschrijving

Een glijzeil is een hulpmiddel dat het voor de verzorgende makkelijk maakt om personen te verplaatsen binnen de grenzen van het bed.

Daarnaast zijn de zeilen behulpzaam bij een ligtransfer. De fysieke belasting bij het verplaatsen van personen is voor verzorgers erg groot. Om klachten te voorkomen is het sterk aangeraden om een glijzeil te gebruiken.

ReadySlide is een dun, vouwbaar en zeer makkelijk te gebruiken glijzeil die verschillende types transfers makkelijker maakt.

Het glijzeil is onder andere handig bij liggende transfers, het positioneren in stoel en rolstoel en bij het aanbrengen van tilbanden.

De glijzeilen zijn gemaakt van Handicare’s eigen, unieke glijmateriaal ULF® (Ultra Low Friction) en bieden hierdoor een oplossing voor de meest veeleisende transfer.

De glijzeilen in de maten 110 x 90 cm of 110 x 70 cm zijn het meest aangepast om de zorgvrager met de hulp van één of twee zorgverleners, hoger in bed te leggen of te draaien in bed.

Het kleinere model kan gebruikt worden voor het draaien in bed, hoger in bed of voor transfers tussen bed en rolstoel/toilet.

LET OP: Gebruik een glijzeil uitsluitend voor verplaatsen of herpositioneren en niet voor tillen!

Add another Row