Loading...

Attends Slip Regular Plus – Absorptie 10 – voor zware incontinentie – 1 KARTON

Artikelnummer: Kies eerst een optie... Categorieën ,

51,1863,03

XL - Extra Large
51,18
M - Medium
63,03
Wissen
Loading...

Beschrijving

Attends Slip 10 Regular Plus is zeer geschikt voor volledige incontinentie en is speciaal ontworpen voor bedlegerige en/of immobiele gebruikers. 

Attends Slip Regular Plus, het all-in-one product voor zware urine en ontlastingsincontinentie.

De maat Extra Large is uniek en geschikt voor personen met een grotere omvang. Iedere slip heeft een lichtblauwe vochtindicator die verdwijnt als de slip verschoond moet worden. Zo hoeft u de slip niet na ieder scheutje te verwisselen en gaat hierdoor langer mee.

De Attends Regular Plus is voorzien van bescherming tegen onaangename geurtjes en heeft de klassieke 4-plakstrips fixatie voor optimale bescherming en juiste fixatie. De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes. Alle Attends Slips zijn discreet wit van kleur.

De Actieve Zone bevindt zich in de kern van het product en garandeert een hoge absorptiecapaciteit daar waar het daadwerkelijk nodig is. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en zorgt voor extra veiligheid tegen doorlekken.

Beschikbaar in verschillende afmetingen

Omschrijving Heupomvang Verpakking Absorptie
Medium 80 – 110 cm 4 x 14 stuks 3000 ml
X-Large 150 – 175 cm 4 x 14 stuks 3606 ml

Tips & Hints Attends

Aanverwante producten

-

Add another Row