Loading...

CoaguChek® XS Test Strips – 24 testen

Artikelnummer: 170052 Category

133,00

Loading...

Beschrijving

Voor het gebruik van de CoaguChek® XS test strips volstaat een kleine staal van capilair bloed van slechts 10 µl.

Om besmetting te vermijden wordt het bloedstaal buiten de lezer aangebracht. Het bloedstaal kan op de bovenkant of op de zijkant van het Coaguchek® XS Test strip aangebracht worden. De specifieke vorm van het Coaguchek® XS Test strip zorgt ervoor dat de bloeddruppel aangezogen wordt.

Met CoaguChek® XS strips ondervinden de patiënten geen hinder van de bloedafname en van het aanbrengen van het bloedstaal.

Dankzij de ingebouwde “on-board single channel strip control: OS2C” kwaliteitscontrole garandeert het CoaguChek® XS PT Test teststrookje een totale veiligheid. Deze controle spoort op een absoluut veilige manier alle teststrookjes op die niet correct bewaard werden.

Elke flacon met CoaguChek® XS teststrookjes is voorzien van een code chip. De code chip bevat gegevens over de testmethode, het lotnummer en de vervaldatum. De chip is uniek voor een lot CoaguChek® XS teststrookjes.

  • De teststrookjes kunnen bewaard worden bij kamertemperatuur. Ze behouden hun stabiliteit gedurende 18 maanden.
  • Dankzij de specifieke vorm van het teststrookje wordt de bloeddruppel aangezogen; de patiënten ondervinden geen hinder van de bloedafname en van het aanbrengen van het bloedstaal.
  • Het CoaguChek® XS PT Test teststrookje garandeert een totale veiligheid dankzij de ingebouwde “on-board single channel strip control: OS2C” kwaliteitscontrole. Naast de reagentia voor het bepalen van de stollingsfactor bevat het teststrookje immers ook een reagens dat een slecht gebruik opspoort en dat uiterst gevoelig is voor omgevingsfactoren zoals licht, vocht en temperatuur. Het gemeten effect is evenredig met de beschadiging van het teststrookje.

Downloads

CoaguChek INRange

Aanverwante producten

-

Add another Row