Loading...

Baktolin waslotion 500ml – 1stuk

2,97

Loading...

Beschrijving

Baktolin is een milde en zachte reiniging met een pH-waarde aangepast aan de huid (5,5).

Baktolin heeft een huidneutrale pH-waarde. In combinatie met huidvriendelijke tensiden zorgt dit product voor een milde reiniging van de huid zonder dat de natuurlijke beschermende zuurmantel
wordt aangetast.

Vooral gebruikers met een gevoelige huid hebben baat bij de geur- en kleurstofloze samenstelling. Bovendien kunnen deze substanties nu ook niet worden overgedragen op kwetsbare goederen – bijvoorbeeld voedsel.

Toepassingsgebieden van Baktolin

Voor een milde reiniging, in plaats van zeep en bij overgevoeligheid voor zeep.

Overal waar producten zonder geurstoffen gewenst zijn, bijvoorbeeld bij het verwerken van voedsel, in laboratoria en in de industrie.

Gebruiksaanwijzing

Baktolin met een dispenser of uit een flacon met een doseerpomp aanbrengen. Dankzij de praktische spuitdop kan het product ook direct uit de flacon zonder te morsen worden aangebracht. Voor
het wassen van de handen ongeveer 2 ml Baktolin aanbrengen, met water opschuimen, afspoelen en de handen zorgvuldig afdrogen.

Samenstelling

Water, natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, PEG-7 glycerylcocoaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, natriumbenzoaat, PEG-120 methylglucosedioleaat, natriumcitraat.

 

Aanverwante producten

-

Add another Row